Relining dagvatten

Relining dagvatten

Att dagvattensystemet fungerar är viktigt för alla fastigheter för att det inte ska uppstå stopp eller läckage i avloppen som bidrar till fuktskador vilket kan bli dyrbara att reparera. Dagvattensystemet ska hantera regnvatten och smältvatten så att det förs bort från fastigheten. Om dagvattensystem inte har ett bra flöde eller om det uppstår läckage behöver detta åtgärdas så skyndsamt som möjligt för att inte dagvattnet samlas vid fastigheten. Vi på S-pipe AB är experter på att lösa problem med dagvattensystem. Vi kan utföra både en avloppsrensning, för att få bort beläggningar som orsakar stopp, men även utföra en relining i Umeå för att täta ditt dagvattensystem. Du kan kontakta oss för mer information om relining i Västerbotten.

 

Vi hjälper dig med relining i Umeå

Med över 15 år i branschen och som auktoriserat relining-företag kan vi på S-pipe AB med våra olika tjänster bistå dig då du behöver renovera ditt dagvattensystem. Istället för dyrbara byten av dagvattensystem kan vi med hjälp av avloppsfilmning analysera dina förutsättningar för att finna de kostnadseffektivaste lösningarna. Att utföra en relining i Umeå med omnejd innebär att vi renoverar ditt dagvattensystem, det för att du ska spara in betydande med kostnader och samtidigt förlänga livet ditt dagvattensystem med upp till 50 år. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök för konsultation

Om du har problem med dina avloppsrör kan du boka ett möte för fri konsultation. Vi kan utföra en avloppsfilmning och därefter erbjuda dig en offert för relining i Umeå till ett rättvist pris.