Så kan våra spolbilar i Umeå stå dig till tjänst

Har du fått stopp i avloppet eller har du ett dåligt flöde så att vattnet inte rinner undan så kan du vända dig till oss som har spolbil i Umeå som kan hjälpa dig med din avloppsspolning och relining i Skellefteå. Här kan du läsa mer om avloppsspolning.

Det kan finnas många skäl till att du behöver spola sina avloppsrör som exempelvis då du har ett dåligt flöde i avloppet så att vattnet inte rinner undan tillräckligt snabbt. Ett dåligt flöde tyder på att det finns beläggningar i avloppsrören som på sikt kan leda till att det bli helt stopp. Dessutom kan vatten som inte rinner undan tillräckligt fort bidra till att det uppstår fuktskador. Många väljer därför att utföra en avloppsspolning i förebyggande syfte vilket istället leder till att man förlänger livslängden på sina avloppsrör.

 

Om du vill få hjälp av vår spolbil i Umeå för att spola ditt avlopp kan du kontakta oss på S-pipe AB som är specialister på avloppsspolning och relining i Skellefteå.

 

Boka vår spolbil i Umeå

Att få stopp i avloppet är inget roligt då det medför stora olägenheter för de som vistas i fastigheten. Ett stopp i avloppet kan bero på många olika saker men vanligast är att det under en längre tid har samlats en beläggning i rören som till slut inte släpper igenom avloppsvattnet. Det händer också att vattnet i rören fryser under vintertid, vilket kan inträffa om det finns ett dåligt flöde i avloppsrören. Oavsett vad som orsakat ditt stopp så kan våra duktiga medarbetare hjälpa dig med din avloppsspolning.

 

Kostnadseffektivt relining i Skellefteå

Har du fått läckage eller är dina avloppsrör så pass gamla så att det är dags för ett stambyte så kan du vända dig till oss på S-pipe AB. Vi kan erbjuda dig ett kostnadseffektivt alternativ till ett betydligt dyrare stambyte. Relining i Skellefteå innebär att vi lägger in ett nytt rör inuti det gamla avloppsröret som får samma hållfasthet och förlänger dina avloppsrörs livslängd med ytterligare 50 år. Fördelen med relining i Skellefteå jämfört med ett stambyte är att du kan bo kvar i bostaden under tiden vi arbetar med att renovera dina avloppsrör. Samtidigt slipper du kostnaderna för att renovera badrum och andra delar av bostaden.

 

Kontakta oss för mer information om relining i Skellefteå

När du ska utföra en renovering av dina avloppsrör kan du vända dig till oss på S-pipe AB som har mångårig erfarenhet inom området och som är auktoriserade. Vi utför tjänster som bland annat avloppsspolning och reling i Västerbotten åt privatpersoner och företag. Du kan använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt hembesök för konsultation kring ditt avloppssystem. Då kan vi hjälpa dig med avloppsfilmning för att hitta den metod som passar dig bäst. 

Boka kostnadsfritt hembesök inför din stamrenovering

Om du har problem med dina avloppsrör kan du boka ett möte för fri konsultation. Vi kan utföra en avloppsfilmning och därefter erbjuda dig en offert för relining i Umeå eller Skellefteå till ett rättvist pris.