Krånglar ditt avlopp? Vi har spolbilar i Umeå redo!

Har du problem med ditt avlopp kan en avloppsspolning rensa bort beläggningar i ditt avloppssystem så att du får bättre flöde. Om dina avloppsrör har skador kan vi också erbjuda dig relining i Umeå med omnejd för att täta dina rör och förlänga livslängden.

Att avloppssystemet fungerar i en fastighet är nödvändigt för att avloppsvattnet ska kunna rinna undan då man duschar, diskar eller använder toaletten. Ett stopp i avloppet är en stor olägenhet för de som bor eller vistas i fastigheten. Det kan finnas flera olika orsaker till att man får stopp i ett avlopp, bland annat beläggningar som har byggs upp genom åren och nu sluter tätt. Det kan också bero på att ett klädesplagg eller dylikt slunkit ner i avloppet eller att avloppsvattnet har frusit under vintern.

Har du problem med ett krånglande avlopp kan du kontakta oss på S-pipe AB som har spolbilar i Umeå som är redo hjälpa dig med en avloppsspolning.

 

Låt våra spolbilar i Umeå utföra en spolning i förebyggande syfte

Det är mycket avfall som våra avloppssystem behöver hantera, inte bara i hemmen men också hos företag som restauranger, fabriker, butiker och de flesta andra typer av verksamheter. Det leder på sikt till att det skapas beläggningar i ett avloppssystem som med tiden byggs upp och slutligen bidrar till att det blir stopp i avloppet. Med hjälp av våra spolbilar i Umeå kan du i förebyggande syfte utföra en avloppsspolning. En avloppsspolning räcker för att du ska få bort alla beläggningar och därmed skapa ett maximalt flöde i avloppsrören.

 

Renovera ditt avloppssystem med relining i Umeå

Om ditt avloppssystem börjat läcka, du har ett dåligt flöde eller det börjar bli dags att byta avloppsrör kan du vända dig till oss. Vi kan göra en inspektion av ditt avloppssystem genom att utföra en avloppsfilmning. Vi kan då se om dina avloppsrör har beläggningar, fått sprickor eller om de läcker. Vi kan erbjuda dig en relining av dina avloppsrör i Umeå med omnejd.

 

Relining innebär att vi sprutar in en plastmassa som sedan med hjälp av tryckluft skapar ett nytt rör inne i de gamla avloppsröret. Det nya röret blir helt tätt och har större hållfasthet som det gamla. Att genomföra en relining är ett kostnadseffektivt sätt att renovera gamla avloppsrör utan att det innebär stora ingrepp i bostaden, som vid ett stambyte.

 

Kontakta oss angående relining i Umeå

S-pipe AB är ett auktoriserat företag som utför tjänster som bland annat avloppsspolning och relining i Västerbotten. Vi är specialister på relining i Umeå och Skellefteå och kan hjälpa dig när du är i behov av att renovera dina avloppssystem. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi bistår dig med fri konsultation. 

Boka kostnadsfritt hembesök inför din stamrenovering

Om du har problem med dina avloppsrör kan du boka ett möte för fri konsultation. Vi kan utföra en avloppsfilmning och därefter erbjuda dig en offert för relining i Umeå eller Skellefteå till ett rättvist pris.