Välkommen till S-pipe AB

Välkommen till S-pipe AB

Vi är ett lokalt företag som utför avloppsspolning och relining i Västerbotten. Vill du få en kostnadseffektiv lösning för ditt avlopp kan du vända dig till oss!

S-pipe AB har sedan vi grundades år 2006 hjälpt massor av privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med avloppsspolningar och relining i Skellefteå, Umeå och övriga Västerbotten. Vi är ett auktoriserat företag som är medlemmar i Branschföreningen för Relining i Fastigheter och som utför godkända installationer med produkter från Sacpipe. Det innebär att då du anlitar oss för din relining i Västerbotten så utförs arbetet enligt rådande branschregler för högsta kvalitet, hållfasthet och livslängd.

 

När du behöver hjälp med ditt avloppssystem

Stopp i avlopp, dåligt flöde eller slitna avloppsrör? Oavsett vilka problem du har kan vi erbjuda dig kostnadseffektiva tjänster som löser dina problem. Med hjälp av våra spolbilar i Umeå kan vi rensa dina avlopp från beläggningar och annan smuts så att du får maximalt flöde i dina avloppssystem. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Boka kostnadsfritt hembesök inför din stamrenovering

Om du har problem med dina avloppsrör kan du boka ett möte för fri konsultation. Vi kan utföra en avloppsfilmning och därefter erbjuda dig en offert för relining i Umeå eller Skellefteå till ett rättvist pris.

Boka kostnadsfritt hembesök inför din stamrenovering

Boka hembesök