Relining avlopp

Relining avlopp

Avloppsrören i en fastighet håller i normalt 40-50 år under förutsättning att arbetet är ordentligt utfört vid det förra stambytet. Dock finns det flera saker som kan påverka rörens hållfasthet som bland annat rost, fukt och kyla. Om det uppstår sprickor eller skarvar släpper finns en risk för att det uppstår läckage som kan leda till fuktskador. Om du misstänker att dina avloppsrör är skadade, slitna på grund av ålder eller om du har fått ett dåligt flöde kan du kontakta oss på S-pipe AB, experter på VVS och relining i Skellefteå med omnejd. Vi kan hjälpa dig med en avloppsfilmning och eventuell spolning.

 

Vi utför relining i Umeå

Relining i Västerbotten är en väletablerad metod för att renovera avloppsrör som går ut på att man lägger ned ett nytt rör i det gamla avloppsröret. Det nya röret har samma hållfasthet och bidrar till att förlänga dina avloppssystem med upp till 50 år, till en betydligt lägre kostnad än vad du behöver betala för ett stambyte. S-pipe AB har varit verksamma i över 15 år och är ett auktoriserat företag som är medlemmar i Branschföreningen för Relining i Fastigheter. Det innebär att vår metod att utföra relining i Skellefteå med omnejd är godkända av försäkringsbolagen och att du kan lita på de tjänster vi utför. 

Boka kostnadsfritt hembesök för konsultation

Om du har problem med dina avloppsrör kan du boka ett möte för fri konsultation. Vi kan utföra en avloppsfilmning och därefter erbjuda dig en offert för relining i Umeå till ett rättvist pris.