Avloppsspolning

Avloppsspolning

Avloppet är en väsentlig del av varje bostads VVS och när avloppet inte längre fungerar som det ska blir dess påverkan stor. När toaletter inte kan användas, när man inte kan duscha eller ens diska längre uppstår en stor olägenhet för husets boende. Ett sätt att lösa ett dåligt flöde i ett avloppssystem, eller när ett totalstopp uppstått, är att utföra en avloppsspolning. När du vill få hjälp med ditt avlopp kan du kontakta oss på S-pipe AB som har spolbilar i Umeå som kan rensa dina avloppsrör från beläggningar.

 

Anlita oss för din avloppsspolning i Umeå och Skellefteå

Idag har det blivit populärt att utföra avloppsspolning eller relining i förebyggande syfte för att slippa stopp och dåligt flöde. Genom att hålla rören fria från beläggningar kan man även förlänga avloppsrörens livslängd. Det gör att man slipper hastigt uppkomna stopp i avloppet och istället kan se fram emot avloppsrör som håller länge. När du vill få hjälp med avloppsspolning i Umeå eller Skellefteå kan du vända dig till oss på S-pipe AB som är ett auktoriserat företag som utför relining och avloppsspolning åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Västerbotten.

Boka kostnadsfritt hembesök för konsultation

Om du har problem med dina avloppsrör kan du boka ett möte för fri konsultation. Vi kan utföra en avloppsfilmning och därefter erbjuda dig en offert för relining i Umeå till ett rättvist pris.