Kontakta oss på S-pipe AB redan idag!

Kontakta oss på S-pipe AB redan idag!

Behöver du hjälp med ditt avloppssystem kan du kontakta oss för fri konsultation och mer information om hur vi kan bistå dig med din relining i Umeå och Skellefteå.

Relining i Skellefteå och Umeå är en metod som kan användas som alternativ till ett dyrbart stambyte samtidigt som du slipper stora ingrepp i din bostad. Det innebär att under de 2-3 dagar som en relining i Västerbotten tar kan du bo kvar i din bostad utan några större olägenheter.

 

Avloppsspolning för bättre flöde

Har du fått stopp i avloppet eller har vattnet i avloppet fryst på grund av dåligt flöde kan du kontakta oss på S-pipe som med hjälp av spolbilar från Umeå kan utföra en avloppsspolning. En avloppsspolning kan också utföras i förebyggande syfte då det förlänger livslängden på dina avloppsrör.

Boka kostnadsfritt hembesök inför din stamrenovering

Om du har problem med dina avloppsrör kan du boka ett möte för fri konsultation. Vi kan utföra en avloppsfilmning och därefter erbjuda dig en offert för relining i Umeå eller Skellefteå till ett rättvist pris.

Vi på S-pipe kan stolt visa upp våra kundrecensioner

Vi arbetar alltid stenhårt för att leverera resultat som du blir riktigt nöjd med. Därför betyder såhär fina recensioner mycket för oss!
Recension från Johan Östberg
jag är jättenöjd nöjd med relingen av mitt avlopp i källaren
Johan Östberg
Recension från Pelle Öhman
Helnöjd med reliningen av våra avloppsrör, Anders med kollegor gjorde ett toppenjobb😀👍 Kan starkt rekommendera S-pipe!
Pelle Öhman
Recension från Joel Lager
Förtroendeingivande och trevlig personal! Kan varmt rekommendera S-Pipe!
Joel Lager